Home

Hvordan strikke nancy kofte

Strikkepiken - Enkle stolper og belegg til Marius-, Nancy

 1. Montering av kofte med doble stolper; Neste skritt blir å strikke belegg. Nå som tråden ligger gjennom maskene er det enkelt å hvite hvilke masker som skal plukkes opp på strikkepinnen og som blir til belegg. Tre rundpinnen inn der tråden ligger, nemlig hvordan skal det bli belegg på klippekanten
 2. Nr 12 Nancy kofte med rundt bærestykke. Vanskelighetsgrad: Middels. Antall . Lagerstatus: På lager. Fra: kr 0,00. Pris som konfigurert: kr 0,00 . Hefte Antall Tema 35 Norske Ikoner Voksen kr 70,00 Antall: +-Tema 35 Norske Ikoner Voksen kr 70,00. Våre.
 3. Siden første gang jeg så Sandnesgarn sitt hefte Tema 43 Kofter med Nancy koften på forsiden har jeg hatt lyst på en slik kofte. Ettersom jeg aldri har strikket noe i voksenstørrelse var det skremmende å skulle gå i gang med et så stort prosjekt, og jeg drev derfor og dyttet det foran meg. I ferie

Fordelen med rundstrikkede plagg er at dem er enkle og strikke, til tross for mønster. Det som er minuset med denne metoden er at det blir mer monteringsarbeid. Tenkte jeg skulle vise hvordan jeg monterer rundstrikkede strikkejakker med dobbel stolpe/list midt framme. Denne kofta har rundfelling, s Nancy kofte Dette er en kofte jeg har drømt om å strikke lenge, syns den er så fin. Begynte å strikke den etter at kofta stod i Norsk Ukeblads strikkehefte. Tok litt tid å få gjort den ferdig da jeg aldri har montert en kofte før, men med litt hjelp og veiledning turte jeg dette også Opriftene er fra Sandnesgarn sitt hefte Norske Ikoner Voksne tema 35.Det anbefalte garnet for denne kofta er egentlig Mini Alpakka fra Sandnesgarn. Jeg har valgt et annet, men tilsvarende garn, og hvordan jeg har gjort det har jeg skrevet om HER.. Kofta er strikket i tynn merinoull fra Sandnesgarn i fargene gråmelert nr. 1042, kitt nr. 1015, lys lyng nr. 4622 og lyng nr. 4645

Nr. 4 Nancy kofte. I eldre trykk finnes også Nancy kofte nr 6, som bare er en annen fargeversjon. I nyere trykk er altså begge fargeversjonene samme nr i tekstdelen/opriftene Hvordan strikke knapphull? 23 kommentarer. Posted on 23.04.2014 kl. 22:26 . Å lage knapphull er som oftest en naturlig del av det å lage jakke. Det finnes flere varianter, men dette er til nå, den metoden jeg liker best til enkle stolper 43 Kofter-Nr. 4 Nancy kofte + kr 0,00; Antall: *Velg størrelse * Påkrevde felt. Pris valgte størrelse: kr 616,00 . Antall. Kjøp nå. Beskrivelse. Informasjon oprift Nancy kofte Gråtoner strikket i Peer Gynt . Kundeservice. Her skriver jeg om om hvordan jeg monterte årets største julegave. Samboeren min hadde nemlig ønska seg Mariuskofte til jul. Den skulle ikke være helt etter oprifta, så X O X O ble bytta ut med noter jeg tegna selv. Godt gammeldags rutepapir, blyant, kalkulator og strikkeoprift i skjønn foren Hvis du har klart å strikke en Nancy-genser uten store problemer, tror jeg du klarer å strikke en kofte. Men hvis det er en del mønster, vil jeg definitivt anbefale å strikke rundt og klippe opp. Det vil spare deg for mye tid, for det tar en del tid og er ganske kjedelig (syns jeg) å strikke mønstestrikk på vranga

På kofter.no har vi massevis av gratis strikkeoprifter, siden dette er en nettside om nettopp kofter er det gratis kofteoprifter du vil finne her. Kofter til dame Kofte mønster gratis Strikkeoprifter kofter Nancy kofte gratis oprif Den blå strikket jeg til meg selv og valgte å strikke den 20 cm lenger enn vanlig. Det ble et langt prosjekt, med ekstra lengde, stor størrelse og tynt garn, men jeg er superfornøyd! 臨. Mønsteret i Nancy inneholder 4 forskjellige farger og det er ikke alltid lett å se for seg hvordan fargene spiller sammen i mønsteret Se hvordan farger passer sammen før du strikker Marius, Nancy eller Fanakofte ved hjelp av denne fargevelgere Hvordan strikke glattstrikk? Om du lærer deg å strikke, er det viktig å lære seg glattstrikk. Glattstrikk er en av de mest essensielle og grunnleggende strikkemetodene, som alle burde lære. Vi skal i denne artikkelen vise deg hvordan du kommer i gang med glattstrikking på 1-2-3

Nr. 16 - Nancykofte. Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på Send samtykker du til at vi sender de Prøv deg frem med ulike farger og se direkte hvordan koften eller strikkegenseren ville sett ut i valgte fargekombinasjon. Bruk fargevelgeren til å lage en genser som gjenspeiler din identitet! Når du til slutt har funnet en fargekombinasjon du liker og valgt din størrelse, vil fargevelgeren automatisk lage en strikkepakke til deg med alt du trenger for å strikke din egendesignede genser. Vi som strikker Nancy genser/kofte has 21,394 members. Har du strikket eller ønsker å strikke Nancy kofte eller genser, er dette siden for deg. Her deler.. Hvordan strikker du knapphull? Jeg synes ikke den vanlige måten å strikke knapphull på er god nok. Når man feller ønsket ant masker, for så å legge opp på neste runde så blir sidene i knapphullet løs Jeg får mange forespørsler om hvor man får tak i oprift til den flotte Nancy-koften. Og svaret er at opriften finnes i Sandnes Garns hefte Tema 35 Norske Ikoner . Her får man også oprift på Nancy-genseren, og en rekke andre ikoniske kofter og gensere

Hvordan strikke kofte. Post by Leoness » Wednesday 18. April 2018 kl. 8.21. Jeg foreslår å strikke en prøvelapp og se hvordan det går før du rekker opp det du har strikket så langt Sent from my iPhone using Tapatalk. Top. Lidolin Gomler strikkeoprifter fra toppen av tree jakke kofte lue merino-extra-fine: Nova Scotia genser og lue - Drops 180-22: 180: genser, karisma, lue: 180 drops-design: genser karisma lue: Nova Scotia jakke - Drops 180-21: 180: jakke, karisma, kofte: 180 drops-design: jakke karisma kofte: Blueberry Fizz jakke - Drops 180-8: 180: alpaca, jakke, kofte Super fine kofte - herlige farger. Jeg kjøpte i ferie Rauma-garnet. Ja det er veldig bra. Dessverre jeg kan kjøpe ikke. Jeg strikkte i går min første jakken ferdig :-) Og nå jeg vil veldig gjerne strikke en kofte også... hva mener du alpakka fra Drops... er det i orden. Jeg vil lære klipp teknikk :-)) Så ønsker deg glede med kofte Nr. 3

Wenches hobbyblogg

Nancy kofte - Sandnes Gar

43 Kofter-Nr. 6 Nancy kofte + kr 0,00; Antall: *Velg størrelse * Påkrevde felt. Pris valgte størrelse: kr 616,00 . Antall. Kjøp nå. Beskrivelse. Informasjon oprift Nancy kofte Bruntoner strikket i Peer Gynt . Kundeservice. Endelig! Det begynner å ligne på noe til meg også! Jeg ser det er ei stund sia jeg har postet et innlegg her, og siden sist har det blitt produsert i allefall ei Nancy-kofte! Jeg har strikket en i deilige høstfarger til min søster, så den skal dere få se etterhvert. MEN - nå må dette bli ferdig Har ei svigermor som vil strikke kofte til meg!!!:) Svar Slett. Svar. Svar. ANNEPÅLANDET 27.11.2014, 01:24. Dette var en strålende vakker Nancy! Har sett den i mange varianter, men denne tar nok prisen. :-) Svar Slett. Svar. søstrenes strikkeglede 29.11.2014, 19:06. Tusen takk for fin tilbakemelding Anne:-) hilsen fra Berit

Godt å se hvordan du plukker opp masker til stolpe, jeg ante ikke hvordan gjøre dette. Lærte også at jeg skal ha fler klippemasker på seinere kofter. Du har bred klippekant. I opriften min står det kun 5 masker, og jeg synes det blei skummelt nært sying, men satser på at det ikke rakner. Sydde tre maskinsømmer, og vil også strikke. Garnet egner seg godt til strikke- og hekleplagg til alle aldersgrupper og er et svært behagelig helårsgarn. Alternativ til dem som synes at ull klør. Løpelengde pr. nøste (50 gr) = ca 124 Kofte. Nr. 4 Nancy kofte. I eldre trykk finnes også Nancy kofte nr 6, som bare... Fra: kr 42,00. Til: kr 168,00. Genser. Nr 5 Holmenkollen kofte Denne videoen viser i detalj hvordan du kan strikke belegg for å skjule sårkantene midt foran på en strikket jakke. Den er omstendelig og er ment som en innføring til montering av kofter.

Det viste seg at jeg fikk gjort ferdig knappestolpene og belegg før jeg kom meg hjem, derfor visste jeg også akkurat hvor mye garn jeg hadde igjen etter genseren! På tide å strikke Nancy Lue! Denne gangen testet jeg ut noe nytt på vrangborden, nemlig falskflette - og dette var en enkel og veldig fi Oldefars kofte ble skrevet uten knappestolper, kun med belegg for å skjule sårkanten. Dessuten valgte jeg å plukke opp alle maskene med en hel pinnestørrelse mindre enn hovedarbeidet (3 istedenfor 4) selv om det er vanligere å bruke en halv pinnestørrelse mindre og plukke opp 3/4 av maskene Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120.000 gratis strikkeoprifter og hekleoprifter, og flotte garn til fantastiske priser Labels: Håndarbeid, Nancy kofte, Nancy koften min, Strikke. 6 kommentarer: H. 7. juni 2014 kl. 16:40. Gratis retro strikke- og hekleoprifter finner du her! Se hvordan du lager det til deg selv eller helsetjensten! Broderi av perlebelte til bunad! Strikke tips:.

«Nancy» kofte - Lenas hobbyverkste

Strikkepiken - Montering av kofte med doble stolpe

Knappestolpe til kofte Av Redaksjonen, 29. oktober 2018 Lag Kristin Wiolas ekstra fine heklede knappestolpe! I Kristin Wiola Ødegårds siste bok Wiolakofter har hun brukt en helt spesiell hekleteknikk på knappestolpen på et utvalg av modellene, blant annet Ny høstrute, Isabelle og den gule Kløverkofta. Kristin Wiola har brukt bare fastmasker, men med en liten vri fra vrangen, som hun. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå Kofte montering Aleksandra S. Loading Hvordan sy på knappestolper med madrassting - Duration: Hvordan strikke pen kant med Dorthe Skappel - Duration:. Nancy kofte. Nr 12 Nancy kofte med rundt bærestykke. Fra: kr 0,00 Holmenkollen damegenser. Nr 13 Holmenkollen genser med rundt bærestykke . Fra: kr 0,00 Holmenkollen herregenser . Nr 14 Holmenkollen genser . Fra: kr 0,00. Marius II damegenser Nancy er ett av de velkjent retro mønstrene, som mange strikker akkurat nå! Jakken finner du i Tema 35 Norske ikoner fra Sandnes Garn. Jeg har valgt å strikke i Sisu , som jeg er fornøyd med, etter å ha strikket mangt et barneplagg med det

43 Kofter-Nr. 6 Nancy kofte + kr 0,00; Antall: *Velg størrelse * Påkrevde felt. Pris valgte størrelse: kr 560,00 . Antall. Kjøp nå. Beskrivelse. Informasjon oprift Nancy kofte Bruntoner strikket i Peer Gynt . Kundeservice. Kjempeflott kofte, den er klassisk og fin! Flott blogg du har, eg kom over oprifta di av lue i flettemønster, strikka i silke og alpakka, så denne held eg på med til meg sjølv no. Har sjølvsagt linka til oprifta di på min (veldig ferske) blogg : Kjøp originale strikkepakker fra Garnius.no - Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer. Velg mellom kort eller faktur

Strikkerne: Nancy kofte

Strikkepiken - Nancykofte i tynn merinoul

Nancy Kofte Jeg har laget denne til min niese som fylte år forrige helg, denne kofta er veldig morsom å strikke og veldig lett å strikke siden det er rundfelling. Det er mange som foretrekker denne måten å strikke på da man slipper å klippe opp til armer Kofte er beregnet på str. M .og har målene: Skuldre 43cm Brystomkrets 94 cm Hofter 102 cm Lengde 64 cm Armlengde 49/62 cm (100% røykfritt og dyrefritt miljø) Fargene er: Lys blå/hvit/mørk blå/tåke Garn: Drops Alpakka Kan vaskes kun for hånd, uten tøymykner. Tørkes flatt. Jeg kan strikke den i alle str. og andre farger etter ønske, vennligst ta bare kontakt, send en mail Nancykofte er beregnet på str.M og har målene: Skuldre 43cm Brystomkrets 98 cm Hofter 104cm Lengde 65 cm Armlengde 62 cm (100% røykfritt og dyrefritt miljø) Fargene er: Brun/hvit/rosa Garn: Drops Lima Kan vaskes kun for hånd, uten tøymykner. Tørkes flatt. Jeg kan strikke den i alle str. og andre farger etter ønske, vennligst ta bare kontakt, send en mail

Kofte - Sandnes Gar

Video: Strikkepiken - Hvordan strikke knapphull

En kofte som mange strikker om dagen er Nancy-koften, men jeg strikket jo genseren så jeg hadde lyst å velge et annet mønster. Jeg er medlem av ei gruppe på facebook som heter koftegruppen. Der ligger det ekstremt mange flotte oprifter. Gamle, veldig gamle og noen nyere design. Kjempeflott gruppe, med kjempemange flotte folk Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting

Kofte er beregnet på str. M.og har målene: Skuldre 44 cm Bryst 96 cm Ermen fra skulder 62 cm Hofter 103 cm Lengde på kofta 64 cm (100% røykfritt og dyrefritt miljø) Fargene er: mørk brun/lys brun/natur hvit/sort. Garn: Drops Puna. Kan vaskes kun for hånd, uten tøymykner. Tørkes flatt Jeg holder på å strikke en kofte og lurer på å prøve å strikke den lett innsvinget. Er det noen som har tips til en oprift jeg kan få inspirasjon til antall masker som skal felles og økes og hvor på plagget? Kofta er i finull, men jeg er ganske god til å regne om

Nancy kofte Gråtoner Strikkehula

• Hvordan felle 2 masker mot venstre og 2 masker mot høyre i 2 farget helpatent • Oversikt over hvordan hundegenseren i DROPS 102-43 strikkes - steg for steg • Hvordan hekle et enkelt hullmønster etter diagram • Hvordan sette sammen 2 ben + se mer. Nyeste leksjoner • Hvordan strikke en hundegenser • Hvordan følge en DROPS oprif Etter å ha strikket en Nancygenser, som vi likte veldig godt, var veien kort til å strikke ett par til.En til min datter, og en til lillesøsteren til mottakeren av den første genseren. Alle er strikket i Sisu fra Sandnes garn, som gir en lett, stødig genser Opriften på Nancy finnes i to typer garn, både Alpakka som har 22 masker over 10 cm og Mini Alpakka som har 27 masker over 10 cm. Personlig synes jeg det er finest i tynn alpakka, da en ender opp med en varm kofte men samtidig en som ikke er så veldig tung HVA SKAL VI STRIKKE. I vår første samstrikk i 2020 skal vi strikke en kofte. Designet er forholdsvis enkelt å strikke og vi bruker to farger, en bunnfarge og en mønsterfarger. Vi strikker ovenfra og ned med spennende økningner. Vi deler video og bilder i samstrikken. SAMSTRIKKEN starter 8 februar og den første helgen kommer det to deler

Strikkepiken - Montering av kofte med enkle stolper og i

Vanskelig å strikke kofte? - Hobby og fritid

Jeg skal jeg prøve å lage en beskrivelse av hvordan man klipper opp en genser og monterer den. Aller først måler jeg hvor stor åpningen til ermet skal være, det må ikke være for lite, da vil ermet bli klumpete, men det må heller ikke bli for stort, da vil bolen klumpe seg. Jeg følger maskene og syr inn en merketråd i hver side av. Kofte til dame strikket i Peer Gynt. Strikkepakke med garn og oprift. PEER GYNT er produsert i 100 % norsk ull, mykt og behagelig. Vår eldste garnkvalitet som har vært på markedet siden 1938. Spesielt velegnet til å strikke kofter

Gratis strikkeoprifter - Kofte

Hvordan strikke rett og fin kant? Posted on 4. august 2015 by wollywella / 1 Comment. Jeg har prøvd mange forskjellige måter for å få fine kanter, men aldri fått det ordentlig til. Helt til jeg lærte noe nytt på strikkesida på facebook Jakka tok jo tuuusen år å strikke.. Jeg har tidligere blogget om da jeg strikket villsaujakka til Pinneguri hvor jeg brukte en fiffig heklemetode i stedet for den kjipe sikksakksømmen. Siden instruksjonene står på engelsk, og jeg syns det var litt knotete forklart har jeg laget min egen versjon for å vise hvordan du skal gå frem for å få til den pene heklede kanten før du klipper Denne videoen viser hvordan du kan strikke opp masker til halskant fra markering på bolen. Den er ment for deg som er usikker på koftemontering. Den er ingen fasit, men én av mange måter å. Kanskje du skal strikke en lekker kofte, eller bare strikke inn noen fine knapper som pynt? Da er det kanskje greit å vite litt om de forskjellige knappene, og hvilke som egner seg til hva. Hvordan Strikke Vrange Masker (2020) mai 28, 2020. Strikkeoprifter. Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Samling med retro strikke opp skrifter! Retro strikk! Retro nostalgi! Årets Saga - januar med vinter og snø! Hjemme kjær! Strikke tips: Montering av ermer! Hurra for Marius! Jeg ble ferdig i grevens tid! Husets Hvite Svane! Julebrus Cathrine Style! Nytt år, nytt håp! 2012 (172) desember (24) november (17 Tenkte du på å strikke en kofte for en del år siden, var det Marius de aller fleste tenkte på. Nancy kofte mønster. Men selv et såpass konservativt marked som det norske strikkemarkedet forandrer seg innimellom. Og det er her mønsteret Nancy har klart å presse seg inn

Nancykofta – litt om montering og sånn – Linda gjør tingNancy kofte (M) Brun

Nancy kofte til 10 åringen Jeg valgte å strikke den i Karisma fra Garnstudio ettersom jeg ikke fikk tak i Vestlandsgarn som jeg ville strikke den i. Har veldig liten erfaring med Karisma fra før av ( kun ett par vanter det fort gikk hul på fingrene) så hvordan garnet blir ved bruk vet jeg ikke OK, så har jeg akkurat begynt å strikke, og har bare ett par votter og ett par tøfler på samvittigheten, men likevel - nå vil jeg strikke kofte! Jeg vil strikke ovenfra og ned, helst ikke mindre enn pinne nr 3,5. Og så vil jeg ikke strikke fram og tilbake, men heller rundt og klippe opp. Hva anbefaler dere av oprift og garn Her har jeg strikket Nancykofte i str s. Jeg har brukt Drops alpakka, og jeg har brukt mønster etter tynt garn. Synes det blir finest da. Mønsteret beregnet på litt tykkere garn så blir mønsteret større og kommer lengre ned. Men det er vel smak og behag. Jeg har brukt farge nr: 0506 mørk grå, 0517 lys grå, 3112 lys rosa, og 1101 naturhvit Hva må jeg kunne for å strikke en kofte. Har du lyst at være med på koftebølgen, men er helt urutineret? Her gennemgår vi koftestrikking punkt for punkt. Både lige tilsatte ermer, rundfelling og raglan. Du får tips til valg af farger, facon og montering

Lises hjertglederNancy kofte (M) AlpakkaCathrines Kreative HjørneMerry Casandra / DROPS 122-2 - Gratis strikkeoprifter

Montering av Nancy-kofte går lett som bare det med Janome DM 7200. Maskinen har justerbart trykkfotløft som gjør det enklere å sy i strikkeplagg! Vi har.. Her finner du lenker til strikkeoprifter på jakker og boleroer til voksne og barn. De fleste er gratis Selvfølgelig må du ha en Nancy Kofte :)) Jeg lurte mye på hva du skulle i gang med da du skrev du måtte sjekke Alpakkalageret...et garn jeg har sverget til i mange år. Jeg synes begge forslagene dine er veldig fine, så det blir ikke mye til hjelp å hente her ;) Gleder med til å se hva det ender med Her viser jeg hvordan man kan feste og sy på knappestolper med madrassting. Videoen er relativt omstendelig, og den er ment for deg som er nybegynner eller usikker hva koftemontering angår

 • Drillstav barn.
 • Thomas und seine freunde film 2015.
 • Mtr w termreg.
 • Byggmakker gassflaske.
 • Unfall engen talmühle heute.
 • Bedava chat.
 • Harpener feld 11 bochum.
 • Middagstips meksikansk.
 • Akkordskjema gitar.
 • Microsoft planner pris.
 • Kirmes rheine adresse.
 • Rød rundt endetarmsåpningen.
 • Der zug 1988 darsteller.
 • Gnist styreweb.
 • Risikovurdering arbeid i høyden.
 • Tegne benkeplate.
 • Shaquille o'neal girlfriend.
 • Arv og miljø analyse.
 • Mc donalds mat.
 • Fettmarkt warendorf 2017 anmeldung.
 • Dn prenumeration pensionär.
 • Hva er en vokal.
 • Trysilrypa pris.
 • Svt nyheter app iphone.
 • Parsec frontiers.
 • Strongbody erfaring.
 • United wardrobe tips.
 • Brendan fraser 2017.
 • Www arbeit in balve de.
 • Radio mdr sachsen anhalt whatsapp.
 • 8 frauen 8 femmes 8 fleurs.
 • Mix am mittwoch main taunus.
 • Quad lnb test stiftung warentest.
 • Hvor handle i sverige.
 • Msp gratis vip 2016.
 • Kyllingkjøttboller tomatsaus.
 • Single veranstaltungen köln.
 • Dombås motell.
 • Sjekk kjennemerke.
 • Ridning oslo.
 • Pri's the world.